Podpisali smo dogovor med Mariborsko knjižnico in SNG Maribor. Kaj prinaša našim uporabnikom?

3

december

2015

Datum: 3.12.2015

Četrtek, 3. decembra 2015 ob 10. uri, Kazinska dvorana SNG Maribor

Na Ta veseli dan kulture smo podpisali dogovor o sodelovanju med Mariborsko knjižnico in Slovenskim narodnim gledališčem Maribor.


Dobitniki ste vi, naši uporabniki. Z našo člansko izkaznico ste deležni ugodnosti tudi v "teatru":

  • SNG Maribor bo vsem članom Mariborske knjižnice pri nakupu vstopnic za katero koli predstavo na programu Drame SNG Maribor priznalo 10% popust ob predložitvi članske izkaznice.
  • Slovensko narodno gledališče Maribor bo mesečno izbralo eno predstavo s sporeda Drame, V prostorih posameznih knjižnic in čitalnic ter v rubriki Novice na domači strani lahko dobite informacije o izbrani predstavi, za katero boste s predložitvijo članske izkaznice Mariborske knjižnice za ceno ene vstopnice prejeli dve. V tem primeru se 10% popust še dodatno ne obračunava.
  • Nakup vstopnic je mogoč ob predložitvi članske izkaznice pri gledališki blagajni SNG Maribor.
  • V letu 2016 bo Mariborska knjižnica v Knjižnici Pekre, Knjižnici Selnica ob Dravi, Knjižnici Kamnica in v Knjižnici Janka Glazerja Ruše gostila bralno uprizoritev antologije mariborskih pesnikov Ko ciproš zacveti. Dve uprizoritvi bosta v prvi polovici leta in dve v drugi polovici leta.
  • Za potrebe boljšega informiranja o programih Drame Slovenskega narodnega gledališča Maribor in Mariborske knjižnice bosta obe ustanovi izmenjevali informativni material, ga distribuirali po svoji mreži ter se povezali tudi na spletu.